HL Elservice har alltid förknippats med kvalitet, trygghet och snyggt utförda installationer. Alltid med en nära relation till kunden och en hög servicenivå. Vi strävar efter att alltid göra bra jobb enligt kundens önskemål, och det kommer vi att fortsätta med!

Om oss – Elinstallationer med personlig kontakt

Sedan 1994 har HL Elservice servat privat- och företagskunder. Företaget grundades av Leif Hansson som idag leder verksamheten tillsammans med sonen Mathias.

Under 2013 fyttade vi till nya lokaler i Bulltofta i Malmö. Huvudkontoret är numera inte bara större och modernare med kontor och lager, utan ger oss också ett bra geografiskt läge för att snabbt komma ut till våra kunder.

Vi utför alla slags av förekommande elinstallationer, från entreprenader och reparationer, till servicejobb och nätverksinstallationer. Våra kunder är främst byggföretag och fastighetsbolag men naturligtvis tar vi gärna emot förfrågningar även från privatpersoner. Många av våra uppdrag är butiksinstallationer och genom åren har vi synts på många köpcentrum och butiker i Skåne.

HL Elservice har alltid förknippats med kvalitet, trygghet och snyggt utförda installationer. Alltid med en nära relation till kunden och en hög servicenivå. Vi strävar efter att alltid göra bra jobb enligt kundens önskemål. Och det kommer vi att fortsätta med!