HL Elservice förknippas med säkra, trygga och kundfokuserade installationer. Med ett stort hjärta lyssnar vi alltid in vad kunden önskar och tillsammans med vår tekniska kompetens och flexibilitet kommer vi alltid fram till den bästa lösningen oavsett om det är ett litet jobb eller ett större projekt. För oss är långsiktighet och relationen det viktigaste.

Om oss – Elinstallationer med personlig kontakt

Sedan 1994 har HL Elservice hjälpt företag och privatkunder  med stora som små elinstallationer. Företaget grundades av  Leif Hansson som idag leder verksamheten tillsammans med  sonen Mathias. 

Sedan 2013 har HL Elservice haft sitt huvudkontor i egna  lokaler på Bulltofta, Malmö. Huvudkontoret är numera inte bara  större och modernare med kontor och lager, utan ger oss också  ett bra geografiskt läge för att snabbt komma ut till våra kunder. Vi utför alla slags av förekommande elinstallationer, från  entreprenader och reparationer, till servicejobb och  nätverksinstallationer. HL Elservice har alltid förknippats med  Trygghet, Flexibilitet, Kunskap och Säkerhet. Vi har alltid en  nära relation till kunden och en hög servicenivå. Vi strävar efter  att alltid göra bra jobb enligt kundens önskemål och det kommer  vi att alltid fortsätta med!